Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Plastic dakraam Helvoirt

Het leveren en plaatsen van een Velux dakvenster inclusief afwerking binnen en buiten. Werk is uitgevoerd op afgesproken tijd en overeengekomen prijs. Paul Wagemakers is gemoedelijke en plezierige man.

Dhr Weitenberg.

Plaatsen carport Vught

Paul heeft samen met zijn broer voor ons en onze buren de carport gebouwd. Alles is tot in de details netjes afgewerkt. De carport ziet er solide uit. Het zijn beide echt vakmannen en prettig in de omgang. Paul neemt genoeg tijd voor de klus om ervoor te zorgen dat alles goed en netjes wordt opgeleverd. Na de klus is alles netjes aangeveegd en opgeruimd. Daarbij is alles voor een strakke prijs geleverd, wij zijn erg tevreden en voor een volgende klus zouden we hem zo weer inschakelen. Een echte aanrader!

Dhr. Versteeg

Verdiepingsvloer Helvoirt

Paul is een eerste klas vakman.
Hij heeft onze verdiepingsvloer zeer vakkundig en netjes afgewerkt.
Erg nette man, flexibel en enorm meedenkend.
Alles netjes binnen budget van € 3800 incl. de btw.
Deze vakman is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede timmerman.

De volgende keer is hij bij ons weer van harte welkom.

Aanbouw woonhuis raamsonkveer

Familie de Man Raamsdonksveer Referentie: Pawa heeft een uitbouw achter ons huis gezet, afmeting 5000 x 10000. ‘ Ondanks een zeer regenachtige periode in het begin heeft PAWA een knap stukje werk opgeleverd. Een perfecte coördinatie op materieel en materaal heeft er voor gezorgd dat het project binnen de gestelde periode gereed was. PAWA komt zijn gemaakte afspraken na en heeft bij ons na alle tevredenheid gewerkt. We vonden het plezierig met hen te hebben samengewerkt, dit heeft er toe geleid dat er meerder projecten nadien zijn uitgevoerd. - een nieuwe kozijn met openslaande deuren de garage. - twee nieuw getoogde kozijnen met bijhorende deuren . - een nieuwe kast voor in de hal. - bouwen van een prieeltje in de achter tuin. We mogen ronduit zeggen dat PAWA beschikt over ruime werk ervaring en kennis, denkt mee in het verzinnen van nieuwe dingen en oplossingen. Een heel belangrijk punt wat wij vonden, is dat alles netjes werd achtergelaten . Wij zouden u PAWA aanbevelen als u wat wilt laten doen.

Dhr R. de Man