Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Plaatsen uitbouw Nuenen

Wij hebben Paul ingeschakeld bij het plaatsen van een uitbouw. Hij ging de uitdaging aan om een 4,5 m diepe uitbouw met lichtstraat direct vanaf schetstekeningen te bouwen. Alhoewel Paul van huis uit timmerman is heeft hij ook voor grondwerk, fundering, ruwbouw en metselwerk goed werk geleverd. Voor specialistische werkzaamheden zoals verwarming, waterleiding, elektra en stucwerk heeft hij contacten die goed werk leveren.

Dhr Hofhuis.

Verwijderen open haard Leerdam

Vandaag heeft Paul bij ons een rookkanaal van het dak gehaald en een veluxraam geplaatst op zolder. Komt zijn afspraken nauwkeurig na en werkt hard door. Prima werk verricht. Werkt netjes en neemt de verpakkingen en afval zelfs mee. Gezellige man. Wij kunnen hem u zeker aanraden. Als wij nog een keer een klus hebben zullen wij hem zeker laten komen.

Dhr Slavenburg

Dakramen Rosmalen

Een zeer vriendelijke man. Werkt netjes en goed. Alles wordt netjes afgewerkt. Ook al regende het flink, alles werd netjes afgedekt en er is niets aan schade te zien. Voor onze volgende klus hoeven we zeker niet meer te zoeken naar een timmerman. Dit vertrouwen we zeker toe aan Paul.

Dhr Pieters.

Pui met deur tvv garagedeur

Afspraken nagekomen en uitstekend werk afgeleverd, aangezien de bestaande muren niet allemaal even recht waren. Pui, ter vervanging van garagedeur, paste perfect. Goed ingemeten .Na enige tijd begon de deur te klemmen. Na tel overleg gemaakt.

Dhr B vd Heijden.

Velux dakramen Kerkdriel

Ik heb goede ervaring met paul wagemakers. Hij komt zijn afspraken netjes na en maakte de klus netjes, ook al werd het laat voor hem op zaterdag. Dat vond ik wel erg fijn. Hij heeft het ook netjes afgetimmerd en niet gauw afgerafeld. Bedankt en we hebben er al veel plezier van.

Dhr. v. Veen Kerkdriel.