Referenties

Plaatsen uitbouw Nuenen

Wij hebben Paul ingeschakeld bij het plaatsen van een uitbouw. Hij ging de uitdaging aan om een 4,5 m diepe uitbouw met lichtstraat direct vanaf schetstekeningen te bouwen. Alhoewel Paul van huis uit timmerman is heeft hij ook voor grondwerk, fundering, ruwbouw en metselwerk goed werk geleverd. Voor specialistische werkzaamheden zoals verwarming, waterleiding, elektra en stucwerk heeft hij contacten die goed werk leveren.

Dhr Hofhuis.

Verwijderen open haard Leerdam

Vandaag heeft Paul bij ons een rookkanaal van het dak gehaald en een veluxraam geplaatst op zolder. Komt zijn afspraken nauwkeurig na en werkt hard door. Prima werk verricht. Werkt netjes en neemt de verpakkingen en afval zelfs mee. Gezellige man. Wij kunnen hem u zeker aanraden. Als wij nog een keer een klus hebben zullen wij hem zeker laten komen

Dhr Slavenburg

dakramen Rosmalen

Een zeer vriendelijke man. Werkt netjes en goed. Alles wordt netjes afgewerkt. Ook al regende het flink, alles werd netjes afgedekt en er is niets aan schade te zien. Voor onze volgende klus hoeven we zeker niet meer te zoeken naar een timmerman. Dit vertrouwen we zeker toe aan Paul.

Dhr Pieters.  

pui met deur tvv garagedeur

Afspraken nagekomen en uitstekend werk afgeleverd , aangezien de bestaande muren niet allemaal even recht waren .Pui , ter vervanging van garagedeur , paste perfect . Goed ingemeten .Na enige tijd begon de deur te klemmen . Na tel overleg gemaakt .

Dhr B vd Heijden.

velux dakramen Kerkdriel

Ik heb goede ervaring met paul wagemakers. Hij komt zijn afspraken netjes na en maakte de klus netjes, ook al werd het laat voor hem op zaterdag. Dat vond ik wel erg fijn. Hij heeft het ook netjes afgetimmerd en niet gauw afgerafeld. Bedankt en we hebben er al veel plezier van.

Dhr. v. Veen Kerkdriel.

plastic dakraam Helvoirt

Het leveren en plaatsen van een Velux dakvenster inclusief afwerking binnen en buiten. Werk is uitgevoerd op afgesproken tijd en overeengekomen prijs. Paul Wagemakers is gemoedelijke en plezierige man .

Dhr Weitenberg.

Plaatsen carport Vught

28-05-14 | Dhr. Versteeg, Vught

Paul heeft samen met zijn broer voor ons en onze buren de carport gebouwd. Alles is tot in de details netjes afgewerkt. De carport ziet er solide uit. Het zijn beide echt vakmannen en prettig in de omgang. Paul neemt genoeg tijd voor de klus om ervoor te zorgen dat alles goed en netjes wordt opgeleverd. Na de klus is alles netjes aangeveegd en opgeruimd. Daarbij is alles voor een strakke prijs geleverd, wij zijn erg tevreden en voor een volgende klus zouden we hem zo weer inschakelen. Een echte aanrader!

verdiepingsvloer Helvoirt

Paul is een eerste klas vakman.
Hij heeft onze verdiepingsvloer zeer vakkundig en netjes afgewerkt.
Erg nette man, flexibel en enorm meedenkend.
Alles netjes binnen budget van € 3800 incl. de btw.
Deze vakman is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede timmerman.

De volgende keer is hij bij ons weer van harte welkom.

Dhr de Haan Helvoirt 

aanbouw woonhuis raamsonkveer

Familie de Man Raamsdonksveer Referentie: Pawa heeft een uitbouw achter ons huis gezet, afmeting 5000 x 10000. ‘ Ondanks een zeer regenachtige periode in het begin heeft PAWA een knap stukje werk opgeleverd. Een perfecte coördinatie op materieel en materaal heeft er voor gezorgd dat het project binnen de gestelde periode gereed was. PAWA komt zijn gemaakte afspraken na en heeft bij ons na alle tevredenheid gewerkt. We vonden het plezierig met hen te hebben samengewerkt, dit heeft er toe geleid dat er meerder projecten nadien zijn uitgevoerd. - een nieuwe kozijn met openslaande deuren de garage. - twee nieuw getoogde kozijnen met bijhorende deuren . - een nieuwe kast voor in de hal. - bouwen van een prieeltje in de achter tuin. We mogen ronduit zeggen dat PAWA beschikt over ruime werk ervaring en kennis, denkt mee in het verzinnen van nieuwe dingen en oplossingen. Een heel belangrijk punt wat wij vonden, is dat alles netjes werd achtergelaten . Wij zouden u PAWA aanbevelen als u wat wilt laten doen.

Dhr R. de Man

PAWA- Timmerwerken • Smalstraat 17 • Oss • 06 2246 2492