werkzaamheden

werkzaamheden
Timmerwerk en meer!

topTimmerwerk en meer!

De specialisatie van PAWA-Timmerwerken ligt op het gebied van alle mogelijke timmerwerken. Wat u ook voor ogen staat, wij maken het voor u! Maar een bouwproject bestaat zelden uit timmerwerk alleen. Denk maar eens aan het zetten van een compleet bijgebouw of een extra verdieping op uw garage. Wij regelen ook de bijkomende werkzaamheden graag voor u. Daarvoor schakelen wij ervaren collega's in, die stuk voor stuk specialist zijn op hun eigen vakgebied en waarmee wij al geruime tijd samenwerken. PAWA-Timmerwerken is dan uw aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand.
Aanbouw

topAanbouw

Wat voor aanbouw u ook wilt, wij realiseren het voor u: of het nu een aanbouw is om het woonhuis te vergroten of een aanbouw om werkruimte voor uw bedrijf aan huis te creëren. Ook voor lichtkoepels of lichtstraten in uw aanbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk regelen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden, zoals grondwerk, elektra, dakwerk en metselwerk.
 
PAWA-Timmerwerken bespreekt met u uw wensen en de mogelijkheden rondom de aanbouw, de materialen, de planning en de oplevering. Wij staan garant voor een vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden en na afloop laten wij de werkplek weer netjes achter. 

Daken en dakgoten

topDaken en dakgoten

Een goed dak is essentieel voor het behoud van uw woning of bedrijfspand, want per slot zit de rest eronder! Hebt u last van lekkage? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat niet alleen uw dakraam vakkundig kan plaatsen, maar ook het dakwerk kan verzorgen dat daarbij komt kijken? PAWA-Timmerwerken repareert en vernieuwt alle soorten daken en vervangt ook dakgoten en zinken delen. 
Bedrijfsruimtes

topBedrijfsruimtes

Voor alle werkzaamheden rond de opbouw van grote bedrijfsruimtes
Dakkapellen

topDakkapellen

Dakkapellen, ze zijn niet meer weg te denken! Bij oudere panden is het de ideale oplossing om op een bovenverdieping meer ruimte en licht te creëren. PAWA-Timmerwerken in Kerkdriel heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van dakkapellen, zowel van hout als van kunststof. In overleg met u maken wij uw dakkapel precies naar wens.
 
Onze dakkapellen zijn van topkwaliteit, leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en natuurlijk weerbestendig. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor een nieuwe dakkapel, maar ook voor reparaties aan uw bestaande dakkapel kunt u bij ons terecht. 
Ramen, deuren en kozijnen

topRamen, deuren en kozijnen

Zijn uw oude kozijnen, deuren of ramen aan vervanging toe, of zijn ze nog te repareren? PAWA-Timmerwerken komt graag bij u langs om hierover het juiste advies te geven. Waar mogelijk zullen wij kiezen voor reparatie. Is dit niet meer mogelijk, dan hebt u de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod van nieuwe kozijnen, deuren of ramen (zowel van hout als van kunststof). Wij leveren en plaatsen ze graag voor u en ook de afwerking met schilderwerk kunnen wij desgewenst voor u verzorgen. Uw woonhuis of bedrijfspand zal er spectaculair van opknappen!
Badkamer, keuken en toilet

topBadkamer, keuken en toilet

Ook voor de renovatie of zelfs voor de complete nieuwbouw van een badkamer, keuken of toilet bent u bij PAWA-Timmerwerken aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over de juiste materialen en de diverse mogelijkheden. We kunnen ook de levering van materialen, meubilair en apparaten voor uw nieuwe badkamer, keuken of toilet verzorgen.
 
De bijkomende werkzaamheden, zoals de aanleg van (veilige) elektra, loodgieterswerk en schilderwerk kunnen wij ook voor u realiseren, zonodig in samenwerking met vakkundige collega's, zodat uw nieuwe badkamer, keuken of toilet aan al uw wensen voldoet.
 
Opbouw

topOpbouw

Wilt u een extra verdieping op uw huis, bijvoorbeeld na gezinsuitbreiding, of als hobbyruimte of kantoor? Of wilt u extra licht en ruimte scheppen door de bouw van één of meer dakkapellen? Wij realiseren graag uw wensen. Wij werken naar keus met diverse materialen, zoals hout, Keralit en kunststof. 
PAWA- Timmerwerken • Ambachtstraat 4 • Kerkdriel • 06 2246 2492